Over ons

Wat betekent duurzame internet marketing voor ons?

We zien bijna dagelijks de droevige berichten over onze lieve aarde. Ze is uitgeput, uitgemelkt en mishandeld door de bio-industrie, vervuiling door plastic, de uitstoot en het opraken van fossiele brandstoffen etc. Dit is hét moment voor verandering. Veel bedrijven maken al een stap in de goede richting en gaan voor duurzame alternatieven. Een dikke pluim, want zo hoort het ook vinden wij.

Er is natuurlijk veel concurrentie met ‘gewone’ bedrijven. Ze investeren in onder andere (online) marketing om zoveel mogelijk consumenten te verleiden tot de aankoop van hun producten. Deze producten, die vaak zo goedkoop mogelijk geproduceerd worden, leiden in veel gevallen tot vervuiling, mens- en dierenleed.

Wij zien duurzaam ondernemen als de toekomst. Een toekomst waar wij graag aan mee doen. We bundelen onze krachten, werken vanuit ons hart en gaan voor een betere (online) wereld. Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten. Of neem contact met ons op. We staat altijd open voor infinitieven of gewoon een leuk gesprek. 


Meer over ons weten?
Lees dan ons manifest. 

Esther de Hoop

Esther de Hoop, SEO en tekstschrijver Poblano

Esther is zoekmachine specialist, schrijft graag en verdiept zich in alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Ze is gedreven en haalt graag het beste in mensen naar boven.

Andor Aaldriks

Andor Aaldriks, accountmanager Poblano

Netwerken is voor Andor tweede natuur. Zijn enthousiasme en open houding is aanstekelijk, dat komt goed van pas als accountmanager.