Webshop

.

Webshop laten maken in Groningen?

.

Wij bouwen een unieke webshop voor jouw duurzame onderneming.

Webshop zijn een steeds belangrijkere inkomstenbron naast een fysieke winkel. Misschien zelf nog wel belangrijker. Zeker in deze tijd, waar shoppen in fysieke winkels moeilijker wordt gemaakt door alle maatregelen. De juiste tijd om nu naast je fysieke winkel een online winkel te starten.

Webshop laten maken

→ Gratis en vrijblijvend eerste ontwerp
→ Design geheel op maat
→ Onbeperkt aantal producten
→ Gekoppeld aan je huidige website
→ Mobile responsive op ieder scherm
→ 10 uur SEO werkzaamheden

.

Laat meteen je webshop bouwen en betaal pas na een jaar*. 

* Aanbetaling van 25% op het totaalbedrag.

.

Wij bouwen jouw unieke webshop in 5 stappen. 

Stap 1: Concept
In de conceptfase bespreken we jouw wensen. Jij levert vervolgens je content en huisstijl aan en we nemen het gewenste design door. 

Stap 2: Ontwerp
Met jouw content, huisstijl en gewenste design gaan we aan de slag. Binnen twee weken ontvang je van ons het eerste ontwerp, geheel gratis en vrijblijvend! 

Stap 3: Bouwen
Wij bouwen pas de webshop als jij tevreden bent met ons ontwerp. Heb je toch nog aanpassingen? Dan voeren wij dat meteen door. 

Stap 4: Lanceren
Wanneer jij akkoord gaat met het ontwerp lanceren wij je webshop. We helpen je waar nodig met het onderhouden van je webshop.

Stap 5: Campagnes 
Wij zorgen voor vindbaarheid van je webshop en optimaliseren de SEO. Ook richten we advertenties in op belangrijke trefwoorden. 

.

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het maken van een webshop. Liever direct contact? Bellen mag altijd! Dat kan naar 0620051119.


* Verplicht in te vullen