Werkwijze

Poblano werkt op een unieke manier om je bedrijf op de kaart te zetten. Naast het uitvoeren van de bekende online marketing werkzaamheden als; SEO, copywriting en e-mail marketing gaan we nog een stapje verder. We streven ernaar om jouw bedrijf volop te profileren als een duurzaam bedrijf.

Op basis van metingen ontwikkelen we een gedegen strategie specifiek voor jouw bedrijf. We herhalen de metingen en stellen de strategie bij op basis van nieuwe bevindingen. Door deze werkwijze houden we de marketing campagnes gericht en efficiënt. Na een intake die bestaat uit een gesprek, SEO scan en het zetten van meetpunten (KPI’s), ontwikkelen we een strategie met duidelijke prioriteiten die past bij je budget.

Intake

Voor we beginnen met het verbeteren van de online marketing van jouw bedrijf willen we graag een ijkpunt hebben, een nulmeting. Ook voeren we kleine verbeteringen direct door. Dit doen we tijdens de intake. We bekijken alle aspekten van het de huidige online marketing. Zo doen we onder andere een SEO scan en zorgen we ervoor dat verschillende tools, zoal Google Search Console, goed staan ingesteld.

Online marketing plan

We stellen samen een online marketingplan op. We bepalen samen de online marketing doelen op basis van informatie uit de intake en je bedrijfsdoelen. Het plan bestaan uit bijvoorbeeld het ontwikkelen van een beter homepage, het schrijven van teksten en het optimaliseren van de SEO.

Budget

We kijken samen naar een passend budget voor het uitvoeren van het online marketing plan. We snappen dat niet elk bedrijf een groot marketingbudget heeft en kijken daarom samen naar een optimale samenwerking.